Satovi Casio imaju u svojoj ponudi sve opcije satova

Kad su satovi u pitanju, danas stvarno postoji veliki izbor satova za sve prigode, opcije, želje, ukuse, preferencije, spolove i još mnogo drugih faktora koji utječu na odluku. A Casio je marka koja stvarno nudi sve i za svakoga kad su satovi u pitanju.

Pošto je ljetna sezona, a Hrvatska je ljetna turistička destinacija i sve se u ovo doba godine vrti oko mora i kupanja, nije uopće čudno da me u zadnje vrijeme najviše ispituju koji su satovi najbolji kad je u pitanju ronjenje. Ima naravno raznih opcija, ali Casio je i kvalitetan ali i pristupačan. Najbolji njihov sat za ronjenje bio bi model MDV106-1AV crni ronilački sat.

Velike su šanse da ako uronite u morske dubine, Casio neće biti na vrhu vašeg popisa prikladnih satova za ronjenje. Ali koliko ih tipova zapravo namjerava koristiti za ronjenje? Moja pretpostavka nije puno.

Satovi Casio imaju u svojoj ponudi sve opcije satova

Bilo da se brčkate u bazenu ili ronite u moru, MDV106-1AV zaslužuje mjesto u vašoj kolekciji satova. Otporan je na vodu do 200 m s crnom smolastom trakom, kućištem od nehrđajućeg čelika i okvirom protiv okretanja. Klasični analogni s tri kazaljke sa svjetlećim markerima olakšava čitanje u svako doba dana.

 

Ovo su specifikacije za Casio MDV106-1AV crni ronilački sat:

Materijal: nehrđajući čelik
Promjer: 44 mm
Mehanizam: kvarcni
Otporan na vodu: Da
Kalendar: Datum

A ako pak želite brzinsku kupnju online, budući da Amazon prodaje sve osim kuhinjskog sudopera (a vjerojatno imaju i njih), neće biti iznenađenje čuti da nude prilično impresivan izbor cool Casio satova. Jedan od mojih favorita Casio MQ21-1E sat od crne smole.

S potpuno crnim remenom i odgovarajućom futrolom, to je elegantan izbor za ležerne i poluformalne prilike (čak bi izgledao prilično otmjeno s crnim odijelom). S trajanjem baterije od dvije godine i dovoljnom vodootpornošću, nije najsloženiji sat, ali kvalitetom svakako premašuje svoju skromnu cijenu.

 

Ovo su specifikacije za Casio MQ21-1E sat od crne smole:

Materijal: smola
Promjer: 35 mm
Mehanizam: kvarcni
Otporan na vodu: Da
Kalendar: datum/vrijeme